Sandra Buijing, diëtist, helpt jou met persoonlijk voedingsadvies op maat

Waar kan ik jou mee helpen?

Mijn specialisaties: flexitarisch, vegetarisch en veganistisch eetpatroon, sportvoeding, darmklachten en gezonde leefstijl

 

Altijd aandacht voor: persoonlijke voorkeuren, jouw eet-, leef- en sportgewoonten en volwaardige voeding 


Heb je interesse in een persoonlijk voedingsadvies?

 

Ik ben werkzaam bij twee praktijken: Invorm en Sportkeuken.
Voor Invorm heb ik wekelijks spreekuur op de locatie in Bergschenhoek. Op woensdag ochtend en donderdag middag en avond kun je hier op afspraak terecht. Daarnaast is het mogelijk om online afspraken te plannen.
Bij Sportkeuken zijn al mijn afspraken op dit moment (nog) online. Voor online afspraken houd ik geen vaste werktijden aan. Dus laat me weten wanneer jij kunt afspreken en dan kijk ik wat in mijn agenda past.

 

We starten met een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek maken we samen een plan waar jij direct mee aan de slag kunt. Ik ga na afloop aan de slag om zo nodig berekeningen te maken en het besproken advies uit te werken. Je ontvangt van mij het uitgewerkte voedingsadvies zo snel mogelijk in je mailbox. 

 

In vervolg sessies evalueren we uitgebreid, kun je al je vragen stellen en struggles delen. Ik coach je richting jouw doel met alle kennis en ervaring die ik afgelopen dertien jaar heb opgedaan. Tussentijds mag je me ook altijd mailen/bellen/appen voor tussentijds advies of een peptalk! 

 

Alles over prijzen en vergoeding lees je op de websites van de praktijken. Heb je hier vragen over? Stuur me een mailtje.
Handig om te weten: De diëtist wordt vergoed uit de basisverzekering. Aanmelden Invorm

 

Aanmelden Sportkeuken