Voeding is mijn expertise, alleen soms is er meer nodig voor goede prestatie of goede gezondheid. Daarom werk ik samen met andere professionals om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doel(en).

 

Zou je met mij willen samenwerken? Laat het me weten in een berichtje aan info@lifestyleimpact.nl of laat je gegevens achter via het contactformulier. Dan plannen we snel een online meeting in om kennis te maken.

Voor de beste prestaties helpt het natuurlijk om goed te eten, maar ook vooral om goed te trainen. Maar wat is goed trainen?

Angelo van Inspanning Loont maakt trainingsschema's op maat  voor oa. fietsers, hardlopers en triatleten. Je start met een inspanningstest en kiest daarna hoeveel begeleiding je wenst.

Onze samenwerking helpt jou om je tot in de puntjes voor te bereiden op een wedstrijd of event.

Een goede (sport)prestatie bestaat niet alleen uit een sterk, snel en lenig lichaam, maar ook uit een sterke mind.

Sportpsycholoog Diana van Winden helpt jou je gedachten te trainen en er zo voor te zorgen dat jij meer zelfvertrouwen hebt, beter om kan gaan met je blessures of meer balans vind in je gedachten rondom voeding en lichaam.

Onze samenwerking helpt jou om te weten wat je het beste kunt eten en rust te vinden in je gedachten over eten.

Stuur me een berichtje via info@lifestyleimpact.nl of plan zelf een kennismakingsgesprek in mijn agenda.

In 2020 nam ik deel aan het event De Denkplaats tijdens Duurzame Week Utrecht. Duurzame Week organiseert evenementen gericht op duurzaamheid. Naast voeding komen ook thema's als wonen, reizen en energie aan bod. Neem eens een kijkje op de agenda om te zien wat voor toffe acties er op de planning staan! (ook als je niet in Utrecht of Den Bosch woont)