Voor diverse websites schreef ik in de afgelopen jaren blogs over voeding en gezondheid. Ook werd ik een aantal keer geïnterviewd door het Algemeen Dagblad over sportvoeding en praatte ik mee over duurzame voeding tijdens de Duurzame Week. Via deze pagina kun je alles teruglezen.

 

Voor I'm a Foodie ben ik een van de vaste bloggers. Op de blog van I'm a foodie vindt zeer veel blogs over voeding en gezondheid. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen, want er zijn naast mij nog veel meer diëtisten en voedingswetenschappers die voor dit blog schrijven. Ik schrijf sinds 2014 regelmatig een blog, onder andere over mijn zoektocht naar een meer duurzaam eetpatroon.

 

Voor Codarts, waar ik werk als sportdiëtist en met name dans- en circusstudenten adviseer, startte ik in oktober 2019 met het maken van recepten, voor studenten, maar ook andere geïnteresseerden. De focus ligt hier vooral op sport en prestatie.

 

Afgelopen zomer was ik te gast tijdens Duurzame Week Utrecht. De uitzending waar ik te zien ben is live opgenomen en uitgezonden en nu nog steeds terug te zien via YouTube.

 

Je leest nog veel meer over voeding en gezondheid op mijn eigen Lifestyle Impact blog. Klik hier voor nog meer inspiratie en informatie over een gezonde duurzame leefstijl.