Naast uitgebreide voedingsadviezen met coaching, bied Lifestyle Impact ook een Foodcheck aan. Dit is een kort consult aan waarin we samen jouw eetpatroon onder de loep nemen.

 

We bekijken jouw huidige eetgewoonten en ik voorzie je van praktische adviezen waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Waar we het precies over gaan hebben, dat is aan jou! We kunnen kijken naar de volwaardigheid van jouw voeding, dus dan kijken we naar je inname van oa. vitamines en mineralen en hoe je dit kunt optimaliseren. Je kunt de foodcheck ook gebruiken samen te kijken waar jij je voeding kunt optimaliseren om beter te presteren tijdens je trainingen en wedstrijden. Of als je vastloopt in je eetpatroon en jouw doelen niet bereikt zoals afvallen, dan denk ik graag met je mee. 

Dit is hoe het werkt:

 

 • Jij houdt voorafgaand aan onze afspraak 5-7 dagen een eetdagboekje bij in Eetmeter. Je vult een formulier in zodat ik alvast wat gegevens van je heb en je deelt je inloggegevens van Eetmeter met mij zodat ik kan zien wat je hebt ingevuld.

   

 • Op de afgesproken datum nemen we een half uur de tijd om naar jouw eetpatroon te kijken. Wat doe je goed en waar zitten verbeterpunten op gebied van gezondheid en duurzaamheid. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en doelen.

   

 • Stel al je vragen!

   

 • We sluiten af met het formuleren van één of meerdere uitdagingen waar jij komende tijd mee aan de slag kunt.

 

 • Je ontvangt een overzicht van de besproken adviezen binnen twee dagen in jouw inbox. 

 

De Quickscan kost 39,50 euro 

Aanmelden via: info@lifestyleimpact.nl of dit contactformulier